Rasta – Hotel (Official Music Video)

Published by Darron Toy onNë hotel në fund të qytetit Asgjë s'është e imja Në këtë qytet jam vetëm sot Ndoshta kurrë më Por në dysheme të dhomës time Janë rrobat tua Kur të zhdukem para agimit Ti nuk e di emrin tim të vërtetë Në hotel në fund të qytetit Asgjë s'është e imja Në këtë qytet jam vetëm sot Ndoshta kurrë më Por në dysheme të dhomës time Janë rrobat tua Kur të zhdukem para agimit Ti nuk e di emrin tim të vërtetë Hotel , Motel Tjetër ditë dhe tjetër qytet Numri i dhomës Mbiemri në derë Hotel , Motel Tjetër ditë dhe tjetër qytet Numri i dhomës Mbiemri në derë Butësisht më thërret për të shkuar Nuk ka rëndësi sa është ora Ndonjëherë edhe natën rreth orës dy,tre Ajo do që ta heqë mantelin e trupit nga dera Për një minut janë në dysheme diamantet e saj Ajo më thotë se do që un ta kujtoj Më thotë fjalimi i trupit të saj : mos u ndal Mëngjesi është aq afër sa rrobat e mia Pranë qantës Në hotel në fund të qytetit Asgjë s'është e imja Në këtë qytet jam vetëm sot Ndoshta kurrë më Por në dysheme të dhomës time Janë rrobat e tua Kur të zhdukem para agimit Ti nuk e di emrin tim të vërtetë Hotel , Motel Tjetër ditë dhe tjetër qytet Numri i dhomës Mbiemri në derë Hotel , Motel Tjetër ditë dhe tjetër qytet Numri i dhomës Mbiemri në derë Ajo më thotë mua që është duke ndjekur Instagramin tim dhe gjithmonë do ta dijë Kur të jem aty , më pyet se a do ta thërras prap Apo është hera e fundit , ajo do te dijë gjithcka Për një minut janë në dysheme diamantet e saj Ajo më thotë se do që un ta kujtoj Më thotë fjalimi i trupit të saj : mos u ndal Mëngjesi është aq afër sa rrobat e mia Pranë qantës Në hotel në fund të qytetit Asgjë s'është e imja Në këtë qytet jam vetëm sot Ndoshta kurrë më Por në dysheme të dhomës time Janë rrobat e tua Kur të zhdukem para agimit Ti nuk e di emrin tim të vërtetë Hotel , Motel Tjetër ditë dhe tjetër qytet Numri i dhomës Mbiemri në derë Hotel , Motel Tjetër ditë dhe tjetër qytet Numri i dhomës Mbiemri në derë


30 Comments

Husejin Sinancevic · April 29, 2019 at 11:15 am

Hotel motel haaaaaaaaaa

Tajana Stanojevic · April 29, 2019 at 11:15 am

Dobrooooooooooo🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤❤❤

Cvijeta Kravljaca · April 29, 2019 at 11:15 am

Super

iam omke · April 29, 2019 at 11:15 am

Zbog ove moja djeca jedu supu viljuškom

Naser brate · April 29, 2019 at 11:15 am

Lepotu

antonio georgiev · April 29, 2019 at 11:15 am

2019

Ludi Krastavac · April 29, 2019 at 11:15 am

Odma da rezerviram za 2320

Alagic Sejma · April 29, 2019 at 11:15 am

Rasta ti si krali

Alagic Sejma · April 29, 2019 at 11:15 am

Sa 10000€

Srdjan Asanovic · April 29, 2019 at 11:15 am

VRH!! 🙂

Aleksandar Zukurlic · April 29, 2019 at 11:15 am

Dobra Ana Nikolic! Rasta braaaat!

Xennon · April 29, 2019 at 11:15 am

3 godine…

Ema Lamia · April 29, 2019 at 11:15 am

2019 tko slusa jos? Da se osiguram da nisam jedina😅👌🏼🔥

Giulia Petrovic · April 29, 2019 at 11:15 am

SI PREGA DI NON DISTURBARE MA HAHAH 🤦 JE PUNO LEPA OVA PESMA😍

Jole Petrovic · April 29, 2019 at 11:15 am

Ko slusa u 2019 like.

arnela bih · April 29, 2019 at 11:15 am

Sad mi Budva ne dostaje poz iz Amerike…

kingjul1799 · April 29, 2019 at 11:15 am

I love balcan music greetings from germany

Sladjana Jovanovic · April 29, 2019 at 11:15 am

Prava pesmaaaa

Mario · April 29, 2019 at 11:15 am

u koktelu nasao sam kajmak ….

technounionist 420 · April 29, 2019 at 11:15 am

Pre je muzika imala dusu

technounionist 420 · April 29, 2019 at 11:15 am

Umetnost

Veton Shatri · April 29, 2019 at 11:15 am

Kush karin e ka bo ket perkthim kuj po i vyn kta qenat e serbis srr

Bosnian Boy · April 29, 2019 at 11:15 am

U Hotelu nasao sam kajmak

Petar Ivanov · April 29, 2019 at 11:15 am

Поздрави от България 2019
Ще бъде слушала още дълго време
БРАВО РАСТА

Velimir Ninić · April 29, 2019 at 11:15 am

To mi je omiljena pesma već 3 godine

teodora 41 Brajuskovic · April 29, 2019 at 11:15 am

Kada ce nova pesma ova je rasturila

Hanna & Elvira · April 29, 2019 at 11:15 am

2019

Magic Johnson · April 29, 2019 at 11:15 am

Like kome pesma nikad neće dosaditi😁

Dunja Ginic · April 29, 2019 at 11:15 am

Oleeeee

Teodora P. · April 29, 2019 at 11:15 am

2019?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *