Jobcheckers – Hoe is het om te werken bij Picnic?

Published by Darron Toy onhebben wij een tik op m'n harses ik ben sander ik ben tom en dit is job checkers en iedere aflevering gaan wij een nieuw baan testen nacht samen met picknick in de distributie magazijn in die me wat denk je er vandaag doen ja ik denk boodschappen bij elkaar rapen soepel heet dat geloof ik ja ja mensen spreken gok outro mensen spreken en ik ben heel benieuwd naar magazijn ook we gaan zien nou dat willen doen goedemiddag jongen hey welkom bij picknick zonder wij kennen picknick voor ons online supermarkt nou volgens mij van die al die boodschap autootjes dus eigenlijk wagentjes je weet daar vast veel meer over te vertellen ja zeker maar zijn een online supermarkt mensen zullen hun boodschap in via de app en in dit mooie mag maken wij de bestelling compleet en bezorgen wij gratis naar de klas thuis nou waar ga niet aan de slag ja dat is die kant op naast jullie mij volgen noemen je weer lekker om nou en dan zie ik je zo krijgt kleren [Muziek] ja schon weer over na wissel ik heb gezien en ik heb er heel veel zin in je ziet slecht uit nou oké dan het is echt veel groter dat terwijl hij deze foto en wil ik jullie graag kennis laten maria sylvia chemie pack ja wat betekent dan doe je dan in karate doe ik dat plastic zakjes voor de boodschappen die ook rennen en boter in door mikkers bedoel alle kankers ja en wat nou als jij werkt blijven die ik had op de bovenste plank of zo ja meestal nou laten we maar gewoon gaan naar binnen ja best wel zij kunnen misschien de verschillen jouw moeilijk over doen heb je eens wat zeggen ja hier omheen bloemetje mee ja het tweede doe je dan de andere kant over de kan zichzelf door de ballon ik ben al lang klaar ja ja dat ze dat zo weer en dan gaat ie daar achter in het recht heeft en de karretjes daarachter gevuld worden en dan pakken wij willen gewoon dat jouw van paar zakken geven ik geef je de zak om ook voorstellen dat dit wel een leuke met collega's ziekelijk zijn het leed dat de jacht op angst oké we zijn zo ver now you can get off van dat filmpje heel veel dank je wel iemand bedenktijd do you hallo hoi dat wel doen absoluut tot at louis snappen afzetten oké klaar dit is misschien het belangrijkste effect van ons werk we gaan voor de pieken dat de gaan we doen doormiddel van het systeem of de scanner liever dood in je vinger op scishow we gaan nu is zeg maar naar het product die we moeten pikken voor de klant dus neem je karretje maar mee klaar maakt om beetje doorlopen ik gewoon lavendel begin hoe je die scanner is gewoon een drankje doen zien haar in sucky gaan we dat vroeger na 2082 hout gaat harstikke vlot over wel 66 degrees intrede heen is er dan een zwaar werk want je bent wel de hele dag ik moet zeggen als je dit de hele dag doet ben je op gegeven moment na vijf uur 2 wel gaaf hoor even een ogenblik 3 209 schutter andere wij hebben dat ik pak melk dan snij ik zie wat uitgelopen hij zit halfvol en hoeveel dieren tot nu toe nou ik zie wel geinig joh echt heel leuk wat tno je het leukste aan bij picknick werken ja het leukste aan picknick werk er is vooral die diversiteit aan collega's dat we te maken hebben met verantwoordelijkheid wel op tijd anna van ambten van picknick en boodschappen gewoon op tijd thuis krijgt recht is eigenlijk de challenge elke dag zonder wat ze volgende orde zou zitten we met the target the target door helemaal niks ik hem met die kar jagen dingen halen hoeveel nederland ik heb een d ringen ruilen heel klanten en van rennen of fucking tuinbouw uur ja 273 1 of 2 1011 x aan de file and traders god [Muziek] 121 keer dit wit dat er zo niet werken dus ik hem daar weer heerlijk maar dat neem ik dan bij jou een goede oh nee dit is jouwe exacte ik pak pakket hoeveel een keer een keer in keer een keer oké ja snackkomkommer 83 nerds kijk nou dit is niet logisch of zo goed dat niet aangeeft in toegestemd het hij doet het niet hij zegt oh we zijn we hebben waar ik sinds keert merk weet er niks van het is niet deze en als je nou deze scanner werd er wel dit is niet onze fout niet ontvangen 1 stuk ja dan zouden de twee aan elkaar past technische baan van we zijn er geen een te zijn het goed kunnen we gewoon hier zetten ja dat was het nou heel vond je dat er deden zich niet verkeerd voor de eerste keer nou dat doen doe het voor vrouwen ah dankjewel op yes graag gedaan mannen ja tanks netjes heel goed we moeten ratio te zoet hallo invriezen ik weet het niet er view wat vlees is opgericht vertrouwen schiet eens op nou ik heb je gevonden hij was niet van zijn zo logisch argument en shoots ander heb jij een leuk gaan ze petto dus we gaan even de koelcel in daar kunnen we wat er aan replenishment gaan doen is het bijvullen van alle producten die door de dag heen gepikt worden klinkt vrij je koeltjes kan ook nog een jas mijn lieve wel ja the door and shoot bonaire dit vind ik een komen ze moeten doen hoe dan saaier dan dat jullie zin hebben in principe wordt vooral per dag ingedeeld dus in de consell buiten cool zijn oké steen dag 4 in de kou natuurlijk de pauzes kun je wel houden buiten de koelcel hadden mag wel wat veel dus wat minder gezellig van mijn china het bent nieuwe met chinese vreugde in principe niet het is hier eigenlijk al de meest gezellige boel nou hebben we de kracht staan en die kunnen je super van allemaal het sap in het fort worden en ik kan jullie daar meer af hey en zonder mij hoelang duurde dan ik ik werk nu twee en half jaar heb ik me altijd in dezelfde functie heb jij ook stappen kunnen maken kijk ik heb stappen gemaakt ik ben begonnen als trainee en ik ben nu captain en shoppen geweest shop plus een camping oké dus een troon al jaren beste stap maken ja ja zo worden ze half twee ja ja ja ik heb niks te doen is nog iets gaan zitten we vergeten te stemmen is er blijven heel nooit mogen naar de gemakkelijk was gaan van 19 hoe cool jazz baan om deze deze baan is zeker een het in china oh ja het zijn vooral jonge mensen dat dat maakt het leuk dan de wat mijn is het doorgaan hebben om dienstdoen nee ik denk dat ik nog leef en duurt nu nog eens langs jongens gezellig houden bij het vullen van of deze kant en overdag wordt de gepikt vanaf de andere kant dus dan die minstens verschuift het nieuwste altijd achter in gewoon ja dat is handig maar bij het niet gewoon dood leuke we niet op als jullie deze gevuld hebben dan gaan we effe lekker pauze want uit staat voor ons weet je brandstof in de televisie te doen je hebt ook een werktempo in zitten ik zo'n ritje counter ook gewoon helpen in plaats van alleen maar ik ben voor het scannen ik ben voets kennen ik vind het oprecht heel knap van de mensen die hier dagelijks dan maar heb het video leuk hapje hoi jongens zit dat hier met de leuk shirt met het avondeten elkaar gezet je krijgt hier altijd als je werkt op 's middags een lunch of een diner in de avonden ja dat komt baby kosten van picknick ze een beetje te eten ik weet ik ga voor de malaise en dat keer was het mag dat is carrara natuurlijk hoi ik ga voor de carbonara met rund ja hoor dank u dank u surfen midden en een romantisch plekje opzoeken ja dan ze dat doen vind ik dat er zelf idee voor goede worden ik zei toch hoor je ziet er altijd goed uit [Muziek] smakelijk eten de maar ja in schoon altijd gelijk mijn hart werkte vanaf een zeer voor jou doen maar toen werd was ik er via koelkast kan natuurlijk natuurlijk oudsher dat sommige gaat weer terug naar nodig een dag hoe we hoe kon je het vandaag begint in het begin beker met met sylvia vond ik een interessant bandje schat van de mensen ja heel lief dat lijkt me een beetje saai aan de andere kant nog een beetje de sfeer met collega's kan ik me wel voorstellen cho via het hele dag hoe lang en daarna gingen we natuurlijk worden pikken of shoplog voor fantastische van high-tech harsclub ik vond het jij dat ook goed deed dat is kennen het ging naar hele dag snackkomkommer dat ging bij jou bij het in de fryske ze moeten lekker koud is ook een toetje of niet ik doe je [Muziek] oké tom sander we wilden graag nog even afsluiten met een kleine orderpicker race voor jullie op de ouderwetse manier heb ik op papier voor jullie een lijstje met de producten die kunnen pikken en dan wie het eerst het belletje rinkelen is de winnaar daar ben ik ga nog wel zien heel en voor degenen die filiz dan moet natuurlijk een tegenprestatie tegenover komen te staan misschien in de vriezer waar je grote fan van bent een ijsje in één keer naar binnen werken ja dat zie ik dus ik regel doen oké zijn jullie klaar voor zeker 3 2 1 go kutzooi sylvia wordt boos als je dit ziet die draait rond te barsten gewoon als je de nodige ik heb ik ben op aan het tweede halfjaar iemand dan maar onder in een land je zegt wat gaat helemaal mis die mij heeft k ja maar daar zit nog wel niet goed toch dit kan dus ook stukje ouder ja ik zit er nu echt lekker in sofia short rib sinds dank je wel voor deze wijze les heb er de vruchten van kunnen plukken deze is kapot is je weg mijn fucking meisje ik ben mijn lijstje cruijff foundation ontsnapt ja ik voel me bij bericht cambric in de schone goed [Muziek] jongens hier gaan we natuurlijk alweer miste in goede shopper ren er niet en gooien niet met je boodschappen en dragen en jas in de koelcel safety first zo dus misschien slimmer zijn dan mijn tatiana ik ben wreed welke drank en rechts me [Muziek] dit is dit nummer ben ik [Muziek] dat met dr pool sowieso [Muziek] hier ontbrekende ding is dit c52 valerie zonder licht sander kan de helemaal niks van ons lichaam helemaal kapot such dat dit lijkt een biertje of chinese overheid shimmer en toch net wat relaxter dan niet roze ik er ook nog heel veel tijd verloren met mijn lijstje kreet was door serie join dit nog erger mijn lijstje langs een rijtje [Muziek] zelf ja het spijt me kijk eens kartoffelsalade heel erg smerig nou vraag maar dan bob [Muziek] het is iets anders slechte [Muziek] voor iphone [Muziek] die ons bij me pot haar nagels zo weinig serie fucking friese jonge eerlijk zeggen verdient verloren als je mijn bucky ze bij pak het zit in je huis en je geniet ik toch wel even van homo's erger en maar jij mag je van mijn tactiek mee ik denk ik dat de karren stelling pakt meteen de boodschapper en dan nog een keer naar maal niet goed wijs amusement is niet anders volgende keer zie voor mij dat denk ik niet oké tom gefeliciteerd dank je wel bedankt ja want pittig reisje in ieder geval ja ik had het wel vrij makkelijk en ja ik ook een groot compliment maken een eigen team want maar goed niet te lang want de focus moet er op de volgende wedstrijd natuurlijk ik had het niet beter kunnen zeggen ik heb er geen woorden voor ik had het beter moeten doen ik had beter moeten opletten sylvia aan zij legt hoe je die focus zakjes werkte dus nou dat ijsjes tot komen door dan we hebben hem hier de gevreesde short vieze deze is voor jou siberische poort zal het is echt fucking koud wat hebben de benen scheren [Muziek] succes had ja weet je wel [Muziek] [Muziek] sorry jongens wat vond je er van vandaag nou ik vond het hartstikke leuk vooral het shopper gedeelte vond ik hartstikke leuk ja ik vond het shoppen gedeeld ook by far het leukst omdat je gewoon lekker bezig bent je spreekt ondertussen collega's ik zou alle mag zijn leuk en de werkplekken nou dat kan ik me wel in vinden dus van harte bedankt jongens ja bedankt tanks kevin gekkenhuis jezelf bewijzen we dat we de job bij precies hij kan nou wat ik wat we niet hebben ik durf jij nog eventjes politieke nemen natuurlijk jongens rens kevin nog veel langer bedankt [Muziek] [Applaus] [Muziek]


2 Comments

Suzanne Heemskerk · May 15, 2019 at 6:31 pm

SNACK KOMKOMMER?!

sal1m · May 15, 2019 at 6:31 pm

Ik loev dit zo hard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *