Eten in het SLECHTSTE RESTAURANT van de stad! | Met Nina Warink

Published by Darron Toy onraichu we staan nu voor het slechtste restaurant van amsterdam en we gaan nu naar binnen omdat ze eten [Muziek] hallo allemaal wat leuk is je naar deze nieuwe furbruari video kijk werd vandaag een hele leuke gast namelijk wat leuk samen de video bleven nee nee nee we gaan vandaag gelijk iets echt jouw best wel extreems doen ja want wij zijn nou een keer samen op vakantie geweest soort van in oostenrijk en ik was heel erg leuk waar we heerlijk hebben gegeten en ik begreep dat gel van u ook niet thuis is dus ik dacht je zal hem vast heel erg missen ja dus ik ga vandaag jouw perfecte date ze organiseren eigenlijk oké ja oké dus ik stel voor dat we uit eten gaan er is alleen één catch ik ben je mee naar het slechtste restaurant van amsterdam oh hallo alles goed het gaat om de deed niet om het even oké vanaf van amsterdam nou ja dan gaan we zo even eens opzoeken want ik ben niet heel erg bekend in amsterdam supervisor kijken en kijken wat mensen over allerlei restaurants zeggen eerder ben ik onder de slechtste kapper geweest naar je ziet wat dat heeft opgeleverd naar het is inmiddels een beetje bij heeft unifi van het is een duimpje omhoog en natuurlijk nu te abonneren want ik hem nog veel meer leuke video's online en laten we gaan kijken wat het slechts de restaurant dus van ons de laptops erbij kunnen ook zien wat echt het beste restaurant is wat is nou het beste restaurant frans en kijk dit is het beste dat er maar kijk het is niet heel eerlijk want die heeft 22 oh ja maar die wat niet massaal want ik was zo nepal een koe nou ik heb niet zo'n goede ervaringen met eten mepal maar het moest van the charges doen daar toon ons heeft rond gegeten ga jij ook gewoon naar bed ja we veranderen de video legt eerste dan pizzeria steakhouse amsterdam heeft maar twee sterren ongeveer een half hij is open wat zeggen mensen hierover niet bijzonder maar wel naar verwachting oké oh die man reageert ook je chant moment hier o klik leuk die persoon heeft gezegd en menu is redelijk simpel hadden nog wat pizza en pasta soep weg was goed maurice minder speciaal wassen service voor alsof ze ons na het eten snel kwijt wilde ongevraagd met rekening komen met dick onderschept opmerking dat de service bosnie tim g oh dat vind ik altijd heel jullie dood en dit moment eerder op gereageerd dan voor a comment ik ben blij dat ik laat weten ik zal hier met mij mee werkstuk over spreken dat is netjes om met dit soort server ja zeker geen moer is de vrouw die ze gooien wij slechts de restaurant ooit het is niet te zuipen niet dus ik niets doen dat klinkt wel goed maar is het de slechtste het is nummer 3428 van de 36 om een slechtere feyenoord moet la madonnina down naam is dan ik maar het klinkt serieus zo romantisch stel je voor de leuk zeg die fritz ik neem je vandaag mee mooi daar niet mee dat het sowieso ja ik zou ons zijn u krijgt zo weinig op je bord en wat je krijgt is echt restaurant om waar de de dokter oetker pizza is 100 wat wij op tafel hebben gekregen ik denk dat we een winnaar hebben we voor twee piepjes in twee frisdrank tijd wat 30 eurootjes is ook niet goedkoop dat gaan we testen wat je hier echt afgezet met vies eten of is het schapen gedroogd is dat mensen denk ik zie slechte code is dat kan ook als kan dat gaan wij vandaag onderzoeken ik stel voor laptop dichtklappen en dat we op weg gaan naar naam was sarah in stijl heen dus ik bestelde uber black black laat slechter heb van alles al dan niet legaal een jurk aan ja nee oké die na een tijd voor de metamorfose kom op kom op kom op kom op de hummer is er bijna lichaam zou de mini playbackshow die erin [Muziek] oh oh oh hakken nou ik denk dat we klaar zijn voor belgen die ik liever chauffeur die heeft niet voor 4,83 sterren dat steekt dat goed genoeg bestel je een uber black ass wist dat hij kon ons niet uit komt hopelijk [Muziek] will see we moeten nog buikjes een plannetje bedenken wat we allemaal gaan checken het gaat niet over de taxi waar mag u wel we gaan naar het slechts tellers de rand van amsterdam ja oké ik denk dat we moeten letten op de bediening ja want ik belangrijk ja eten natuurlijk gewoon het toilet is hoe creëer je interieur goede sfeer heb je een beetje trek eigenlijk als ik wist dat er iets ging heel lekker eten zou krijgen dan zou ik zeggen ga je van honger uur maar nu heb ik het maar in nogal voor ik ga mee want deze serie hebben dus eigenlijk ook om misschien klop je reviews helemaal niet in kwijt rust rond een beetje redden toch ja dus we gaan er helemaal open en eerlijk in ik ben heel erg benieuwd mag ik iets vragen als je ons sterren moet geven 1 tot en met 5 hoeveel zouden we dan krijgen 6 hoe we zijn nog niet eens zo veel mensen nader toelichten de teller bedankt raichu we staan nu voor het slechtste restaurant van amsterdam en we gaan nu naar binnen omdat ze eet dit is het journaal nou dat de show kinderen ja hier de bediening was knie van snel want hebben direct de menukaart ik vind ze wel eens echt wel neem de stoelen zijn heel leuk oké het ziet er best gezelligheid in te liegen dat we niet echt nee nee de conferentie lieve lach van loon naar werken dan ga ik dat zeker de minuut hart hebben we al dat eens kijken wat er allemaal te eten is hier check hoeveel dingen ze hier hebben ik heb zelf nu ook eigen werk en ik weet echt altijd dat we hier als we gaan nu even vaak niet heel heel veel keuze voor omdat je kan niet alles vers rollen als je weet als je een negens rambo heel veel deze heet dat knicks versus de deuce met zullen niet goed dat zit er nu zand zijn maar ze moet niet gered van de drinken en oliën oh ja hoe meer die het brood medium ja oké één keer rond je wat vond je er van de bediening stoppen tot het nu zo zeker niet tegen denk dat wel wat dat het eten komt ik heb je steeds [Muziek] machines van de kerk en ik snap oké ik krijg het van het niet op slot de grond ziet er heel erg smerig april heel erg goed ik probeer heel fris en die het allemaal gevolgd en zijn vinding daar ben ik weer ook ik heb de keuken gezien vuur zo vaak na tomaat snel gaan scholen ik ga thuis waren laten we daar maar op houden dat dat het huis en dan in cola is kanaal je vindt het jammer dat je geen restjes prei dus je weet niet wat voor project thank you nou hoe het ruikt heel lekker we zeiden dat alles tegelijkertijd mocht komen maar nu is toch dit al als enige nu lijk ik net heel erg zeikerig en bedoel in de maas pro ben gevaarlijk heel druk heb een romantische date en we willen alles tegelijkertijd tegen pesten floreren in het ierse en lichaam ja en dan door zit bestek is het stromen krijgen gasflesje stuks nice het is oké ik ben ik nu familie check voel me net rob geus nu van astma verlicht serie niets meer te eten en go for it cordes hoe zuur zou dat dan zijn jij mag eerst het kan dan ga ik eerst de ham in het westen rust er moet van amsterdam [Muziek] spitse bedenk waar class werkt het smart niet ergens naar ntfs maar naar boven dan van elkaar of minder lekker drie keer om er iets denk je nou zie je iets met vergeten wat is je verkeerd gegaan ik had een persoon samen een pipet ik dit heb ik voor mijn borst ja het ziet er vos me oh het is wel aan elkaar vastzitten beestje zult heel stevig maar niet slecht denken echt niet chique groot stuk lezen en het is heel groot schip je partner op vingers oké wie je beurs heel goed en heel veel is veel goeds ingetoetste citrus goede champignon ze zou ik er gewoon hartstikke echt honderd jaar en echt niet slechter nee nee hoe zie je maar weer dat vic wel verrassend waar dan ben ik ook mijn buurt mijn costas werkt je ziet er niet heel erg inspirerend uit het is echt heel weinig vulling het is gewoon pasta letterlijk het is veel te veel ik doe het gewoon lekker op de hollandse manier doet een mes viel er dan kan je echt niet mee daar gaat als we mag haar leven lijkt ook niet naar school aars en pik rusthuis niet vies maar de passage niet gaar maar heb je al spekblokjes probeert is dat alleen wij volgens mij oké ja je eten respect lof je gevoel nou ja ik vind het geen vieze smaak en haar werk maar die sist romeinen 10 spek in de pasta is voor mij net niet helemaal hij is voor niet goedkoop zichtbaar hij zeg maar net te vroeg klaar ja aj ze naar te snel klaar en was er was snel na 120 minuten dat is echt goed voor een overview map hey dat is wel online genezing kon ik niet eigenlijk zelf gaan als ik eet want ik vind heel als jouw wind ja dat zeker heerlijk kunnen natuurlijk niet goed zien waar het is gewoon nog heel heel hard het is een soort blok is er is wel ja die is heel lekker ja maar ze kon net niet gaar die lange wat was er van af hoe je zeker zeker oké jongens we zijn uitgegeten langs hier weggaan het was heel duur voor wat we hebben gekregen weert 11 in voor hoe het er uit zag een was kreeg ook sorry hebben slaat ziet er in dit deel space' hetzelfde ze ook dus we gaan iets anders terug nou van mercedes prius [Muziek] we zijn we weer samen de zon gaat onder en romantisch einde van cd natuurlijk nou nee mag doen dingen precies en elkaar ja ja vooral wat de lekkere vice wij ik moet zeggen heb ik heel vies gegeten nou ik heb niet lekker vergeten dan is het meer was niet vies maar ik was niet werken zijn er niet nog kregen zou het ook niet allemaal naar zullen wel gewoon een mooi terras en remmen plein ja je kan er wel gewoon een drankje bestellen dat zeker maar maar eerlijk ik de koning was heel slap ik weet nu dat er bij jouw bericht op nee het is wat na gewoon jaar goedkoop ja mijn naam marco de ja precies ja en ik hou ik ook gewoon echte guy precies naar waar ik wil iemand blij dat we het overleefd hebben want je wel met zichzelf en leuk ja ik wil het lijk ik adviseer gelukkig ja ik vond het heel erg leuk ja en het smaakte we net smaakt niet naar binnen maar deze serie vind ik wel leuk echt nog veel meer van onderzoek als jullie dit leuk vonden om eventjes een duimpje omhoog en als je nou meer wil ja hoe de kat ze zitten aan de planten te eten dat zegt ook om iets over het enige wat ze hier denk ik als je nou meer van die naam wilt zien dat komen op jouw kanaal antenne eventjes hier zetten in het eindscherm en natuurlijk in de beschrijving abonneren ja en abonneer je want dan dynamax super die video's kun je wil je zeker niet missen en dan zie ik jullie bij de volgende video maar tot die tijd stay furbulous


27 Comments

Furtjuh · July 29, 2019 at 12:03 pm

KIJK SMAKELIJK! ❤️🤢 Welke “slechtste plekken” moet ik nog meer bezoeken? Dan doe ik dat de volgende keer! ⭐️

Lien_Bliksem · July 29, 2019 at 12:03 pm

Ga naar de slechtste sportschool

Vincent Pandraud · July 29, 2019 at 12:03 pm

Doe de volgende jaar een nieuwe Furbruari video

H L · July 29, 2019 at 12:03 pm

leuke video

Fre Derique · July 29, 2019 at 12:03 pm

Ik heb een keer in het beste restaurant van de werdeld gegeten

moran verhaert · July 29, 2019 at 12:03 pm

Ga naar de slechtste frituur

Debby Dekoningverbeek · July 29, 2019 at 12:03 pm

Ik vind dit superleuk om te kijken. Je hebt er een volger bij ( op aanraden van mijn kinderen 🤣

Liza’s Surprises · July 29, 2019 at 12:03 pm

1.25 like als je ook een kat zag

Kaichun Wang · July 29, 2019 at 12:03 pm

🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

noclearme ### · July 29, 2019 at 12:03 pm

klik op mijn logo

Eftelinglover · July 29, 2019 at 12:03 pm

Doe eens het slechtste zwembad

Sarah Tombeng · July 29, 2019 at 12:03 pm

Als de pasta niet helemaal gaar is kan het ook al dente gemaakt zijn. Dat is het niet zo slap🙂

pim rutten · July 29, 2019 at 12:03 pm

Ga een keer naar Brandsøn Maastricht !!!!

alexandrakaylee21 · July 29, 2019 at 12:03 pm

Die jurk heb ik ook maar dan iets kleiner

Fam Wester · July 29, 2019 at 12:03 pm

ga naar het slechste pretpark

Hannah vanLeeuwen · July 29, 2019 at 12:03 pm

Laat dat slechtste restaurant nou net bij mij om de hoek zijn😂👌🏻

Dounia Richa · July 29, 2019 at 12:03 pm

Slechtste masage salon pleasssssssssssss

A-Name · July 29, 2019 at 12:03 pm

Maak hier een serie van asjeblieft! ❤️

Merve Sana ne · July 29, 2019 at 12:03 pm

Wat een leuke meiddd

Bibi · July 29, 2019 at 12:03 pm

Nina heeft pepsi cola gedronken

Dat vindt ik niet lekker. Dat heeft geen prik

sultana sultana · July 29, 2019 at 12:03 pm

Slechts winkel ooit

Pien claassens love · July 29, 2019 at 12:03 pm

Ga een keer naar het slechte bevorderden taxi bedrijf van Nederland

Elisa van der Neut · July 29, 2019 at 12:03 pm

deze video's zijn echt leuk

Arwhyn2008 Grob · July 29, 2019 at 12:03 pm

Oké ik weet dat likes vragen heel sneu is maar ik heb een weddenschap met mijn zus en degene die het de meeste likes krijgt wint 50 euro
En zoals de meeste scholieren heb ik al mijn geld uitgegeven aan kipnuggets bij de Mac 🤤😫 dusja ik kan het geld goed gebruiken…….
😘❤️

hejar welat · July 29, 2019 at 12:03 pm

de poes

Frieda Kiezebrink · July 29, 2019 at 12:03 pm

Krijgen we ook slechtste you tuber ? Deze serie hebben andere mensen al gedaan 🤔

Jade van Iersel · July 29, 2019 at 12:03 pm

Wie is die vrouw?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *